Soare


Azi plang pe mormantul iubirii nenascute, ucise in fasa de orice sentiment de ura. Nu mai vreau sa plang, dar oare de ce o fac? iubirea nenascuta, neimpartasita e ceva atat de obisnuit pentru mine… e deja banal, o rutina, din care nu imi gasesc scaparea, iesirea.

Imi spui ca nu mai vrei sa plangi, ca nu mai ai lacrimi… Dar oare, eu mai am? mai am doar daca trebuie sa sufar, aiurea, stiind ca nimanui nu ii pasa, sperand ca macar vezi ca mie imi pasa si as vrea sa iti pese si tie! Dar, tu ramai stana de piatra, pentru ca preferi sa nu suferi decat sa iti pese.

Mai spui ca iti pasa, ca iti sunt draga. Dar oare e asa?  Nu am idee… Intre toate cele, nu mai cred nimic, nu mai stiu ce sa cred, si in final am sa te cred pe cuvant!

Ideea ca esti atat de departe de mine ma sperie! Esti mai rece pe zi ce trece… nu stiu de ce. Oare nu iti doresti sa ma tii zi de zi in brate? Oare minti? Aat de multe intrebari imi trec prin minte pret de o secunda… Asemeni unui vulcan in secunda in care erupe!

Copil, copil, sunt dar oare tu cum te comporti? Glumele au limite. Cel putin pentru mine. Oare sunt o jucarie petru tine? Oare ce sunt?

Am crezut ca poate chiar esti ceea ce mi-am dorit! Nu mai stiu!

Sunt multe sentimente care as vrea sa le pot scrie, dar nu pot, multe ganduri pe care degetele nu vor sa le tasteze, si crede-ma ca nu sunt toate de bine!

M-ai tratat ca pe o printesa, dar asta nu scuza alte chestii… De acum inainte nici eu nu vreau sa mai plang pentru tine, sau pentru orice alta reatie! Imi promit! Sper sa ma pot tine de promisiune!

About madRaluk

Seven downward slopes Seven bloodied hopes Seven are your burning fires Seven your desires....

Posted on 30 June 2012, in madRaluk. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: